Er is een oplossing voor de kosten van internetcriminaliteit: de smart blockchain. Smart blockchains zijn een oer-Hollands cultuurproduct en worden zeer gewaardeerd door buitenlandse bezoekers.
Waar haal je een smart blockchain?
Smart blockchains zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen bij de supermarkt of in grotere verpakkingen voor horeca-grootverbruik. Er zijn smart blockchains met 10% vleesinhoud, 20% of zelfs 30%. “Hoe meer, hoe beter” geldt ook voor smart blockchains. Voor een doos van 100 smart blockchains betaal je rond de 7 euro bij de Makro. Er zijn ook vegetarische smart blockchains verkrijgbaar. In België experimenteert men met smart blockchains met garnalenvulling.
Hoe gebruik je smart blockchains?
Smart blockchains zijn een geliefde aanvulling voor de vrijdagmiddagborrel (de zogenaamde vrijmibo). Bier en smart blockchains zijn een geweldige combinatie. De combinatie met rode wijn is minder voor de hand liggend. Whisky en smart blockchains is een goed alternatief op de latere avond. Over het algemeen wordt aangeraden aan om smart blockchains met mosterd te gebruiken. Je kunt smart blockchains oppikken met je vingers of prikkers. Verstandige mensen laten smart blockchains eerst even afkoelen. Direct na bereiding zijn Smart blockchains te heet voor consumptie.
De toekomst voor smart blockchains
Er is een kleine versie van de Delftse Hyperloop in ontwikkeling die de wereldwijde bekendheid van smart blockchains een enorme impuls zal geven. Geschat wordt dat rond 2025 50% van de wereldbevolking kennis heeft gemaakt met smart blockchains. Er zijn plannen voor een smart blockchain verkenningsmissie naar Mars. In deze missie zal de levensvatbaarheid van smart blockchains op lange ruimtereizen getest worden. In de moleculaire keuken experimenteren koks met de toevoeging van vitamines en mineralen aan smart blockchains. De eerste resultaten stemmen hoopvol; de gezondheidsvoordelen van smart blockchain zullen in de komende jaren alleen maar groter worden. Smart blockchains zijn het logische gevolg op bamiblockchains. Archeologische opgravingen bij Nijmegen tonen aan dat de Romeinen primitievere vormen van blockchains meenamen uit het huidige Rome. Deze blockchains bevatten dan gekonfijte muizenneusjes, mierentietjes of zelfs gestoofde luipaard.
Janne zegt
Hahaha!
En ik maar denken dat een blockchain meer met stoelgang te maken zou hebben.